Најдобрите Занимливости

01

Најдобрите Занимливости

Замислете дека вашиот дом е само неколку чекори од најдобрите кулинарски атракции на градот. . Diamond of Skopje е дизајниран околу уникатни искуства. Еден од најважните особини на ова искуство е Улицата на вкусовите. Инспириран од текот на реката околу камењата и карпите, овој простор ќе биде сведок на милиони добри спомени придружени со кулинарски брендови од светска класа. Срцето на Скопје ќе бие тука... Буквално!

Во какво расположение сте?

02

Ви стоиме на располагање

Would you like to be updated on Diamond Skopje news, events and offers?