НАЈДОБРА ИНВЕСТИЦИЈА

01

КАКО ОДЛУЧУВАТЕ?

Дали имате чек-листа при одлучување за вашата наредна станбена инвестиција? Што имате на листата? Постојат одредени главни критериуми за речиси секој инвеститор.Ако немате листа, можете да проверите кои главни теми се земени предвид или доколку веќе имате листа само проверете ги со нашите подолу!

Исполнето се од листата!

02

ПЕРФЕКТНА ЛОКАЦИЈА

Можете да се натпреварувате со секого во секој контекст. Но не можете да се натпреварувате на истата точна локација. Сместен во срцето на градот, Diamond of Skopje има неспоредлива, незаменлива локација. Не постои друга опција да се оствари ова. Доколку сакате да инвестирате во проект кој се наоѓа до сите поголеми објекти како што се универзитети, болници, седишта, државни институции, тогаш Diamond of Skopje е легенда. Сјаејќи веднаш до секоја атракција, овој проект исто така има и свој центар ... Отворена улица на вкусовите, шопинг центар и 4 блока станбени згради, покрај деловни и станбено-канцелариски простории. Да не заборавиме да споменеме и хотел со пет ѕвездички! Град во град, упте и во срцето на сè.

See the location
03

ГОЛЕМИНАТА Е БИТНА

Размерот ги дефинира опциите што еден проект може да ги понуди. Diamond of Skopje е проект од огромни размери со инвестициона вредност од повеќе од 250.000.000 евра. Ние веруваме во оваа земја и во нејзината прекрасна престолнина Скопје. Затоа градиме еден од најголемите проекти тука, во срцето на градот. Овој огромен комплекс опфаќа шопинг центар, 4 блока станбени згради, хотел со пет ѕвездички, отвирена улица на вкусовите, канцелариски блокови и станбео канцелариски простории. Откако ќе инвестирате, ќе станете дел од уникатниот избор што доаѓа еднаш во животот.

Гледајте ги Интервјуата
04

ДОВЕРЛИВОСТА Е ПРИОРИТЕТ

Во кого би инвестирале? Предност има компанија која може да оствари некои од најголемите градежни мисии во светот, држејќи неколку рекорди. Тоа е Лимак. Како една од најголемите градежни компании во светот, Лимак е исто така активна во енергетиката, инвестициите, туризмот, прехранбената и секторите за храна и пијалоци, и воздушната индустрија. Вие повеќе би можеле да го наречете стручност, сигурност или безбедност ... сите изрази се повеќе од точни!

Откријте повеќе
05

НАЈДОБРОТО ОД ДИЗАЈНОТ

Без разлика дали планирате да живеете, продавате или изнајмувате, Diamond of Skopje е совршен избор. Проектот е дизајниран од страна на светски реномирани архитекти со уникатен стил. Голем дел од становите имаат уникатен поглед што ги опфаќа најубавите перспективи и погледи на Скопје. Додека сите станови имаат сопствена тераса, некои имаат пристап до градината. Она што е вообичаено за сите, е внимание на деталите ... Секој единствен детал.

Паметни

Видете ги сите планови
06

ПОЗИЦИОНИРАЊЕ НА БРЕНДОТ

Почнувајќи од името, позиционирањето на брендот бара екстремно внимание. Знаеме дека , Diamond of Skopje е еден единствен од ваков вид. Сакавме овој редок проект да има име кое може да го дефинира и опише. Затоа највредниот дијамант на Скопје - Diamond of Skopje -се нарекува со оваа метафора. Знаеме дека овој проект од висок сегмент ќе го редефинира начинот на живот. Затоа, ова е уникатна инвестициска можност. Вие не инвестирате само во квадратни метри ... Туку во редефинирање на начинот на живот во Скопје.

Како да го изберерте името?

Listen insiders

Ви стоиме на располагање

Дали сакате да бидете известени на новостите, настаните и понудите на Diamond Скопје?

Внеси одговор: 1 + 100 е еднакво на: