Во срцето на градот

Откријте повеќе

Дијамант се открива

Откријте повеќе

Diamond of Skopje

Откријте повеќе
01

МАЈСТОРСКИ ИЗРАБОТЕНО РЕМЕК ДЕЛО

Уникатноста е тежок концепт за достигнувње. Зборовите не се доволни. Треба физички да постои... Дијамантот е направен со уникатност. Целењето кон најдоброто од сè, бара многу повеќе од добар дизајн и материјали. Се работи за соседство, пријателство, заедница... Ова е за самиот живот. Сосем нов начин на живот, точно во срцето на прекрасен град... Комбинирајќи ги високо квалитетните станови со првокласен шопинг центар, овој комплекс опфаќа простор за културни активности, покрај отворената улица на вкусови, која ќе биде прва од ваков вид во Скопје. Динамичниот начин на живот создава сосем нов начин на комуникација. Инспирирани од самата природа, прекрасните архитектонски детали на секој квадратен метар ги одразуваат карактеристиките на Дајмонд.

02

Најдоброто од СЕ

Најдоброто од
Живеењето

Погледнете

Најдобрите Занимливости

Погледнете

Ви стоиме на располагање

Внеси одговор: 1 + 100 е еднакво на: